Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Οι πρωτιες του Ελληνα οδηγου




1. Η ταχυτητα: Ο ελλην οδηγος ειναι τοσο γρηγορος που δεν προλαβαινει καν να δει την πινακιδα  που λεει 30 km/h, οποτε ειναι δικαιολογημενος.

2. Τα αντανακλαστικα: Ο Ελλην οδηγος ...
εχει την πιο γρηγορη επικοινωνια ματιου-χεριου-κορνας.
   Μολις δει το πρασινο φως(οχι του λειζερ, αυτο ειναι απο αλλο αρθρο) απο το πρασινο που
   αναψε στο φαναρι, μεσα σε κλασματα του δευτερολεπτου ακουγεται ο διαπεραστικος ηχος της
   κορνας του αλλα και των αλλων Ελληνων οδηγων. Ακομα και ο πρωτος στην ουρα κορναρει        τον εαυτο του από συνήθεια.

3. Η ευελιξια του: Ο ελλην οδηγος μπορει να προσπερασει τον μπροστινο του ακομα και σε μονοδρομο χαρη στους ελιγμους του.

4. Η πολυπλοκοτητα της σκεψης: Ο ελλην οδηγος σκαναρει το τοπιο γυρω του για να βρει τον     καταλληλo χωρο σταθμευσης , και εφοσον δεν βρει κανονικο,σκεπτεται εναλλακτικα. Ετσι μπορει να παρκαρει οπουδηποτε, σε πεζοδρομια αλλα μεσα στη μεση του δρομου, εφοσον εχει σκεφτει οτι το μεσο αυτοκινητο μπορει να περασει απο εκει με ανεση πολλων χιλιοστων.

5. Η οικολογικη του συνειδηση: Ο ελλην οδηγος αγοραζει jeep μεγαλου κυβισμου και καταναλωσης καυσιμων, σκεπτομενος οτι οσο πιο πολυ βενζινη καταναλωνει, τοσο πιο γρηγορα το πετρελαιο θα τελειωσει, και ετσi ολοι θα στραφουμε σε εναλλακτικες πηγες ενεργειας.

6. Η προστασια του προς τους πεζους: Ο ελλην οδηγος βαζει δυνατα τη μουσικη ωστε να τον ακουει απο μακρυα ο πεζος που προσπαθει να περασει το δρομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου