Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Χωρίς άγχος ο Αστέρας στη Σπάρτη λέει ο Χ. Καλαμαράς - Όλες οι αλλαγές

Ανακοινώθηκαν σήμερα από την Επιτροπή Πρωταθλήματος οι αλλαγές που αφορούν στη 2η αγωνιστική της Δ΄ εθνικής. 

Στον 6ο όμιλο ο Αστέρας Μαχαιράδου θα αντιμετωπίσει τη Σπάρτη στη 1 μμ ώστε να προλάβει να επιστρέψει στη Ζάκυνθο με το τελευταίο πλοίο της Κυριακής από Κυλλήνη και να μην υποχρεωθεί σε δύο διανυκτερεύσεις.   Στο μεταξύ, θετικό αποτέλεσμα θα επιδιώξει να αποσπάσει ο Αστέρας στην έδρα της ισχυρής φέτος Σπάρτης. Το τεχνικό δίδυμο των Γούλιαρη - Καλαμαρά γνωρίζουν καλύτερα απ' τον καθένα πόσο δύσκολο θα είναι το έργο τους στο συγκεκριμένο ματς.
 
Δηλώσεις έκανε στο ioniansports.gr πριν από λίγο ο Χρήστος Καλαμαράς, εκ των προπονητών της ομάδας. Αναλυτικά ανέφερε:
"Ο Αστέρας βλέπει όλα τα ματς το ίδιο. Δεν έχουμε καθόλου άγχος για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα επιδιώξουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Το άγχος το έχουν οι γηπεδούχοι που θέλουν πάση θυσία νίκη.
Εμείς πάμε να παίξουμε τη μπάλα μας κι ότι βγει. Διαθέτουμε καλή ομάδα, έχουμε δουλέψει αρκετά, βλέπουμε όλα τα ματς το ίδιο και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".
Στα αγωνιστικά τώρα, αμφίβολη είναι  η συμμετοχή του Δημήτρη Βυθούλκα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ εξέτισε ο νεαρός Βοζαΐτης και έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής. Όλοι οι υπόλοιποι τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του τεχνικού διδύμου των Καλαμαρά - Γούλιαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου