Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Δ'' Εθνικη Γαλακτικοςςςςςςςς !!!!!ΤΡΟΜΕΡΗ εμφανιση απο τον ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ .......3-2 την μικρη Ερανη!!!!!

Πολύ καλά δείγματα γραφής άφησε ο Αστέρας Μαχαιράδου στην πρεμιέρα του στη Δ' Εθνική, καθώς επικράτησε της Εράνης με 3-2, μετά από ένα παιχνίδι που “έσπασε” καρδιές στο Ενωσιακό Γήπεδο Γαϊτανίου. Είναι αξιοσημείωτο ότι, με εξαίρεση τα 5 γκολ που σημειώθηκαν οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. 


Κορυφαίος του αγώνα ο Γιάννης Πάστρας που σημείωσε δύο γκολ και έδωσε το σύνθημα... της αντεπίθεσης όταν οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τέρμα του Θ. Γεωργιόπουλου.
 Aξιοσειμιωτη ηταν  και  η  παρουσια  των Ανησυχων  που  δεν σταματησαν ουτε  λεπτο να  τραγουδουν και να  φωναζουν συνθηματα απο την και κερκιδα και να δινουν το δικο τους παλμο στο παιχνιδι   δινοντας  ετσι περισια  δυναμη στην  ομαδα  του Αστερα  !!!!!!!!!!!!

Φάσεις και γκολ



7': Ο Βυθούλκας κάνει λάθος μεταβίβαση, ο Γεωργιόπουλος που “διάβασε” την πορεία της μπάλας παρενέβη και με ατομική προσπάθεια και σουτ, άνοιξε το σκορ της συνάντησης (0-1).

15': Ατομική ενέργεια του Τσάνη κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ και σέντρα “διαβήτη” προς τον Πάστρα, ο οποίος από κοντά δε “συγχώρεσε” και με δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε (1-1).

18': Ο πρώτος βοηθός ακυρώνει τέρμα του Πάστρα, αφού θεωρήθηκε ως οφ σάϊντ.

33': “Συναγερμός” στην αμυντική λειτουργία της Εράνης. Ο Προκόπης επιχειρεί ένα “γέμισμα” ο Πάστρας που καιροφυλακτούσε “πιάνει” την κεφαλιά, ο τερματοφύλακας αποκρούει, όμως η μπάλα κοντράρει στο σώμα του Πάστρα και καταλήγει στα δίχτυα (2-1).

62': Ατομική ενέργεια του Γεωργιόπουλου από δεξιά ο Ρίκος αποσοβεί τον κίνδυνο διώχνοντας σε κόρνερ (η μπάλα φάνηκε να “γλύφει” το οριζόντιο δοκάρι).

79': Λάθος του Καλαμαρά στην άμυνα του Αστέρα, ο Λυμπερόπουλος που παρακολουθούσε τη φάση πήρε τη μπάλα και με ωραία ενέργεια “εκτέλεσε” τον Ρίκο, πετυχαίνοντας το 2-2.

81': Ο Ματαράγκας “κόβει” τη μπάλα για τον Σταμίρη που με “ξερό” και τεχνικό σουτ δίνει προβάδισμα εκ νέου στους γηπεδούχους (3-2).

Διακύμανση του σκορ και εναλλαγές συναισθημάτων.

82': Ο Γεωργιόπουλος που ξεχάστηκε από τους αμυντικούς βρίσκεται μόνος απέναντι από τον Ρίκο στην περιοχή του Αστέρα, όμως το πλασέ του είναι αδύναμο και ο Ρίκος απομακρύνει.

Καλός ο διαιτητής Αδαμόπουλος Αγ., αλλά και οι βοηθοί Καραλής, Σιδέρης. (Ηλείας)

Συνθέσεις 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ: Ρίκος, Προκόπης, Πήλικας (62' Χ. Αντίοχος), Βυθούλκας Δ., Αρκαδιανός, Καλαμαράς, Τσάνης, Νικολόπουλος (65' Σταμίρης), Πάστρας (86' Ραυτόπουλος), Ματαράγκας, Κακολύρης

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ:  Αλεξανδρόπουλος, Καραχάλιος, Σταθόπουλος, Ντινιώτης, Πανταζόπουλος, Κώτσος, Δασκαλάκης (50' Λυμπερόπουλος), Κορμπής, Μουρούσιας, Ανδρεόπουλος (60' Βασιλόπουλος), Γεωργιόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου