Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Επιτελους εκδόθηκε το δελτίο του Τσάνη - Κομπλέ ο Αστέρας Μαχαιράδου και πανετοιμος για τον αγωνα με Εράνη

Ευχάριστα είναι τα νέα για το τεχνικό δίδυμο των Καλαμαρά - Γούλιαρη του Αστέρα Μαχαιράδου. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί, εκδόθηκε κανονικά το δελτίο του Λέανδρου Τσάνη που αποδεσμεύτηκε από τον ΑΠΣ Ζάκυνθος κι έτσι έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής ο παίκτης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Εράνη.
Ο νεαρός μέσος έχει μεγάλη εμπειρία από Γ΄ και Δ΄ εθνική και θεωρείται πολύτιμη μονάδα για τον Αστέρα. Το μοναδικό δελτίο που δεν εκδόθηκε είναι αυτό του νεαρού Πήλικα, κάτι που αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Από εκεί και πέρα, σε ιδιαίτερα καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε και η σημερινή προπόνηση του Αστέρα στο γήπεδο του Γαϊτανίου, στις 3 μμ, ώρα έναρξης του αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Εράνη.


Ο εκ των προπονητών, Χρήστος Καλαμαράς τόνισε στο ioniansports.gr: "Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Εχουμε προετοιμαστεί, έχουμε δουλέψει σκληρά κι ελπίζω να βγει αυτή η δουλειά στο γήπεδο. Τα παιδιά έχουν προσπαθήσει αρκετά. Η Εράνη είναι ομάδα πολλή καλή και έμπειρη. Καλούμε τον κόσμο την Κυριακή στο γήπεδο".
Τέλος, αγωνιστικά προβλήματα για το τεχνικό δίδυμο δεν υπάρχουν, έτσι θα μπορέσουν να παρατάξουν την καλύτερη δυνατή εντεκάδα, ώστε να ξεκινήσει η ομάδα με το... δεξί τις υποχρεώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου