Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Με Βυθούλκα στην εντεκάδα ο Αστέρας Μαχαιράδου κόντρα στον Εθνικό !!!!

Στο παρελθόν αφήνουν την ήττα από τη Σπάρτη άπαντες στο "στρατόπεδο" του Αστέρα Μαχαιράδου. Το τεχνικό επιτελείο  προσπαθεί να περάσει στους παίκτες το μήνυμα της επόμενης... ημέρας και αυτό δεν είναι άλλο από το ματς της Κυριακής με τον Εθνικό Σαγεΐκων στο Ενωσιακό Γήπεδο.

Το σωματείο του Δήμου Αρτεμισίων χθες πραγματοποίησε κανονικά προπόνηση, όμως σήμερα θα έχει ρεπό και θα ξεκουραστεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Στον Αστέρα κρατούν την εικόνα της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο της Σπάρτης ειδικά στα τελευταία λεπτά, όπου πίεσε για την ισοφάριση.
Για την Κυριακή τώρα, στο απουσιολόγιο του τεχνικού διδύμου Γούλιαρη – Καλαμαρά βρίσκεται ο τερματοφύλακας Σπ. Ρίκος, ο οποίος αποβλήθηκε στη Σπάρτη, ενώ μάλλον θα ξεκουραστεί ο Προκόπης που χτύπησε στον αυχένα, ευτυχώς χωρίς να υποστεί κάτι σοβαρό.
Το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός αποστολής, ώστε να είναι έτοιμος στα επόμενα παιχνίδια. 
Το ευχάριστο για τους προπονητές του Αστέρα είναι πως ο Δημήτρης Βυθούλκας, θα είναι όπως όλα δείχνουν στην αρχική εντεκάδα αφού το παιχνίδι είναι εντός έδρας και από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις μάλλον θα εξασφαλίσει άδεια. Η εμπειρία του "Μίμη" είναι απαραίτητη στην αμυντική γραμμή του Αστέρα.
Η διοίκηση κάνει έκκληση στο φίλαθλο κόσμο του νησιού να στηρίξει την ομάδα στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής, δεδομένου του γεγονότος ότι η Ζάκυνθος αγωνίζεται εκτός έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου