Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Παίκτης του Παναθηναϊκού φροντησε να αφησει το στιγμα του ωστε να τον θυμουνται για παντα..<< κατούρησε στο γήπεδο της Μπαρσελόνα>>

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η UEFA τιμώρησε με πρόστιμο 5000 ευρώ κάποιο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ο οποίος έκανε την ανάγκη του στη φυσούνα του «Καμπ Νόου»!
Η ισπανική «El Mundo Deportivo» αναφέρει:  «Προφανώς ο παίκτης όταν του ζητήθηκε εσπευσμένα από τον προπονητή του να περάσει στο γήπεδο, ένιωσε την ανάγκη να ανακουφιστεί, αποτέλεσμα της έντασης του αγώνα. Έτσι πήγε προς τα αποδυτήρια, τα οποία όμως ήταν κλειστά και λόγω προβλήματος στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του γηπέδου, αλλά και υπό την πίεση του χρόνου, έκανε εκεί την ανάγκη του». 
Να θυμίσουμε ότι οι αλλαγές του Παναθηναϊκού ήταν στο 64' Καραγκούνης αντί Κατσουράνη, στο 70’ Λουίς Γκαρσία αντί Γκοβού, στο 80’ Νίνης αντί Λέτο. 
Ο Λουίς Γκαρσία δεν νομίζω πως θα είχε πρόβλημα επικοινωνίας με τους ανθρώπους του γηπέδου. Αλλά και ο Καραγκούνης τόσα χρόνια στην Πορτογαλία αλλά και στην Ιταλία, μια φράση θα μπορούσε να πει για να συνεννοηθεί. Ποιος μένει...;
Αυτό είναι που λένε "Τα έκαναν πάνω τους!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου