Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Αστερας-Αχαγια 1-1

Ένα ακόμη εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα απέσπασε η ομάδα του Αστέρα Μαχαιράδου η οποία έφυγε από την Κάτω Αχαγιά με το βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές της. 
  
 
 
Η ζακυνθινή ομάδα προηγήθηκε με γκολ του Πάστρα στο 57΄ αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 65΄ με το Σπηλιόπουλο. Τελικό αποτέλεσμα 1-1. 
 

 
 
 
Από εκεί και πέρα, ασταμάτητος δείχνει ο Αστέρας Αμαλιάδας που  κέρδισε 2-1 και τη Σπάρτη, έχοντας μάλιστα ένα χαμένο πέναλτι και τρία δοκάρια. Αξιοσημείωτο ότι σκόραρε ξανά ο Γκέρτσος.
 
 
Επίσης επεισόδια σημειώθηκαν στα Βραχνεϊκα και στον αγώνα Διαγόρα – Καλαμάτα. Στο 30’ και για περίπου 5 λεπτά οι οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια στην εξέδρα (τη μοναδική στην οποία φιλοξενούνται οπαδοί και των δύο αντιπάλων).
 
 
Άξιο ακόμη αναφοράς ότι γύρω στο 50ο λεπτό στο γήπεδο έφτασαν κουκουλοφόροι οι οποίοι προσπάθησαν να μπουν μέσα, όμως η αστυνομία δεν τους το επέτρεψε. Τελικά οι κουκουλοφόροι έμειναν εκτός γηπέδου και πετούσαν πέτρες από πίσω απ' την εξέδρα προς τους φιλάθλους της Καλαμάτας. Πάντως, δεν αναφέρθηκε τραυματισμός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου