Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα», δηλώνει ο ενας εκ των τεχνικων Χρήστος Καλαμαράς και Δινει το συνθημα για τον αγωνα της κυριακης!


Εμφανώς στεναχωρημένος, όχι από την απόδοση της ομάδας του, αλλά από τον τρόπο που δέχτηκαν το γκολ στο 82΄ο Καλαμαράς δήλωσε:

«Τα ημίχρονα ήταν μοιρασμένα. Στο α΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, μας πίεσαν και είχαν και δοκάρι. Στο β΄ μέρος όμως αντιδράσαμε και όπως στην Πάτρα (σ.σ. με Τριταιϊκό) έτσι και σήμερα καταφέραμε με συμπαγή άμυνα και καλές αντεπιθέσεις να κρατάμε το μηδέν. Όμως η φάση του 82΄ όπου και δεχτήκαμε το γκολ ήταν μία στιγμή αδράνειας την οποία και «πληρώσαμε». Θα ήθελα να πω στο σημείο αυτό ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί, διότι ο διαιτητής θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ραυτόπουλου ο οποίος έχει κάνει τη προβολή η μπάλα κατευθύνεται στα δίχτυα και μετά «συγκρούεται» με τον τερματοφύλακα. Τέλος πάντων, τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Λάππα και θα πρέπει πάση θυσία να νικήσουμε για να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Το παιχνίδι της Κυριακής στο Γαϊτάνι μάλλον θα είναι το τελευταίο και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα πάμε στο γήπεδό μας στο Μαχαιράδο. Θέλουμε την Κυριακή τον κόσμο της Ζακύνθου στο πλευρό μας, να στηρίξουν τη προσπάθειά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου