Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Με τέσσερις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική της Superleague

Νίκη χρυσάφι για Παναθηναικό και ΠΑΟΚ σε Περιστέρι και Καβάλα αντίστοιχα. Εύκολο τρίποντο για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ισόπαλο το ματς στο "Κλ. Βικελίδης" ανάμεσα Άρη και Λάρισα.
Παιχνίδια με πλούσιο ενδιαφέρον, ήταν τα τέσσερα που έκλεισαν την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της  Superleague. Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας «διπλό» πήρε ο Παναθηναικός στο Περιστέρι που διατήρηθηκε ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, αφού με σκόρερ τον φορμαρισμένο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο 70’ υπέταξε τον τοπικό Ατρόμητο. Με τον Πάμπλο Γκαρσία να σκοράρει στο 13’, ο ΠΑΟΚ συνέχισε το σερί νικών του(τρεις), υποχρεώνοντας σε ήττα την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη». Στην τέταρτη θέση σκαρφάλωσε μετά αυτό το αποτέλεσμα ο «Δικέφαλος του Βορρά».
Μια θέση πιο πάνω η ΑΕΚ, που δεν δυσκολεύτηκε στο ΟΑΚΑ να κάμψει την αντίσταση του Εργοτέλη με 3-1. Καφές, Μπλάνκο και Έντερ ήταν οι σκόρερ της «Ένωσης», ενώ ο Φραγκουλάκης πέτυχε το μοναδικό γκολ των Κρητικών. Τέλος, στην ισοπαλία(1-1) έμεινε ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την Λάρισα, σε ένα ματς που οι Θεσσαλοί δικαιούνταν το τρίποντο, αφού έκαναν τις τριπλάσιες ευκαιρίες από τους αντιπάλους τους(3-13 σουτ). Το σκορ άνοιξε ο Λαζαρίδης στο 54’ για τους γηπεδούχους, για να ισοφαρίσει ο Μακίνουα για την «βυσσινί θύελλα» στο 76’. Μάλιστα η Λάρισα έχασε την ευκαιρία να πάρει το ματς, αφού στο 88’ ο Κουζέν βρέθηκε προ της εστίας αλλά σημάδεψε το δοκάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου