Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Με όλα της τα αστέρια έφτασε στην Αθήνα η Μπαρτσελόνα



Προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η αποστολή της Μπαρτσελόνα εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Champions League.

Οι καταλανοί έφτασαν στην Αθήνα στις 13.35 και δεν προχώρησαν σε δηλώσεις. Αντιθέτως, φυγαδεύτηκαν απευθείας στο πούλμαν της ομάδας, παρακάμπτοντας την αίθουσα αφίξεων όπου τους περίμεναν οι δημοσιογράφοι και πενήντα περίπου φίλοι των πρωταθλητών Ισπανίας, οι οποίοι και απογοητεύτηκαν.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θέλησε να προφυλάξει παίκτες εν όψει του ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη Δευτέρα και πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

Αναλυτικά η αποστολή της Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Μίνιο, Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Τσάβι, Βίγια, Ινιέστα, Μπόγιαν, Μέσι, Γέφρεν, Μασεράνο, Κεϊτά, Σέρχιο, Πέδρο, Μάξουελ, Αντριάνο, Αμπιντάλ, Τιάγκο, Φοντάς.
 Ελπιζουμε ολοι να δουμε ενα καλο Ματσ ,αν και παντα η Μπαρτσελονα μας συνηθιζει στο θεαματικο ποδοσφαιρο ,τωρα μενει ο Παναθηναικος να δειξει πως υστερα απο την αλλαγη προπονητη αλλαξε και η ψυχολογια του !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου