Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Τελος τα εισιτηρια!!

«Μαγικά» χαρτάκια τέλος! Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (14/12) εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα ενάντια στην φτώχεια ανάμεσα στους φίλους Ζιντάν και Ρονάλντο και σε ομάδα επίλεκτων του Ολυμπιακού. Οι φίλαθλοι, όχι μόνο του Ολυμπιακού αλλά και άλλων ομάδων, θα δώσουν βροντερό «παρών» σε μια γιορτή με ανθρωπιστικό και κοινωνικό ενδιαφέρον... 
Τέλος τα εισιτήρια!

Εξάλλου,
σήμερα το απόγευμα στις 6.30 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Λίδρα Μάριοτ», στην οποία θα δώσουν το «παρών» ο Ζιντάν, ο Ρονάλντο, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης καθώς και εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών. Είναι μια συνέντευξη Τύπου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στην οποία αναμένεται να δώσουν το «παρών» και ευρωπαϊκά δίκτυα ενημέρωσης.

* Η ΠAE Ολυμπιακός, στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης των φιλάθλων που θα θελήσουν να μετακινηθούν σήμερα στο Καραϊσκάκη, έχει μισθώσει πούλμαν, τα οποία θα αναχωρήσουν από τις παρακάτω περιοχές στις 6.45 μ.μ.:

1. Κερατσίνι, πλατεία Λαού (2)
2. Νίκαια - Κορυδαλλός, Περιβολάκι (2)
3. Πέραμα, καραβάκια για Σαλαμίνα (1)
4. Πειραιάς - Πασαλιμάνι (ρολόι) (2), Δημοτικό Θέατρο (2), πλατεία Καραϊσκάκη (λιμάνι) (2)
5. Περιστέρι, σταθμός μετρό (2)
6. Χαϊδάρι, Παλατάκι (2)
7. Αθήνα, Σύνταγμα (4)
8. Καλλιθέα, πλατεία Δαβάκη (2)
9. Γλυφάδα, Αγ. Κωνσταντίνος (2) (μπορεί να κάνει στάσεις στον Πράπα, γενικώς στην παραλιακή)
10. Αγ. Ανάργυροι -Λιόσια- Πετρούπολη - Θηβών (ύψος Λακιώτη) (2) (μπορεί να κάνει στάση στο γήπ. Αιγάλεω, Ιερά Οδός, Village)
11. Συγγρού Φιξ, μετρό (3)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου