Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ


 Έπειτα από 4 αγωνιστικές χωρίς βαθμό ο Αστέρας Μαχαιράδου ψάχνει οπωσδήποτε ένα “τρίποντο” που θα του δώσει... ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στον 6ο όμιλο της Δ' Εθνικής.
 
 
 
 
Το Ζακυνθινό συγκρότημα θα υποδεχθεί την Κυπαρισσία στο ανακατασκευασμένο γήπεδο του Μαχαιράδου, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα είναι πιο συγκεντρωμένο και τυχερό, ώστε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη. Όπως είναι φυσικό περιθώρια για "στραβοπάτημα" δεν υπάρχουν για τον Αστέρα. 
 
 

Στον αγωνιστικό τομέα τα προβλήματα εστιάζονται ξανά στους 3 απόντες που υπήρχαν και την προηγούμενη Κυριακή. Ο Βυθούλκας λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων θα μείνει όπως όλα δείχνουν εκτός αποστολής, ενώ ο Αρκαδιανός υποφέρει από μια θλάση με αποτέλεσμα να χάσει αρκετές προπονήσεις.
 

Ο νεαρός αμυντικός Μπάμπης Αντίοχος είναι κάπως καλύτερα, όμως η χρησιμοποίησή του, ίσως αποτελέσει ρίσκο.
 
 
Ο Αστέρας Μαχαιράδου, οφείλει να κοιτάξει μπροστά και να αφήσει πίσω του τις προηγούμενες αγωνιστικές. Ήδη έχει χάσει αρκετά έδαφος, ενώ βρίσκεται δύο βαθμούς κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
 
 
Το τεχνικό δίδυμο των Καλαμαρά - Γούλιαρη δούλεψε στον τομέα της ψυχολογίας, προσπαθώντας να αποφορτίσει... από το άγχος τους ποδοσφαιριστές του.
 

Το παιχνίδι της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ., στο ανακατασκευασμένο Γήπεδο του Μαχαιράδου και θα το διευθύνει ο Διαμαντόπουλος Αριστοτέλης (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Νίκα, Ζυμαράκη.
 
 
Όσον αφορά στη φιλοξενούμενη ομάδα, ο τεχνικός της Νίκος Αντωνόπουλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Το παιχνίδι είναι δύσκολο πολύ για την Κυπαρισσία που έχει παρόμοιους στόχους με τον Αστέρα, όμως υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου