Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα ενόψει Διαγόρα - Δε λείπουν τα προβλήματα


Τυπικά από σήμερα, ουσιαστικά από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα Μαχαιράδου ενόψει του πολύ δύσκολου και κρίσιμου αγώνα κόντρα στο Διαγόρα Βραχνεΐκων την ερχόμενη Κυριακή.


Η ζακυνθινή ομάδα καλείται να ξεπεράσει νικηφόρα το εμπόδιο της ομάδας του Αντρέα Ζήκου, ο οποίος βρίσκεται οκτώ παιχνίδια στον πάγκο της έχοντας 5 νίκες και 3 ισοπαλίες. Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε το Διαγόρα όταν ήταν τελευταίος στη βαθμολογία και τώρα είναι πάνω απ' τη ζώνη του υποβιβασμού.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το έργο του τεχνικού διδύμου Καλαμαρά - Γούλιαρη, κάθε άλλο παρά εύκολο είναι.

Στον αγωνιστικό τομέα χθες η ομάδα έκανε αποθεραπεία, ενώ από σήμερα αρχίζουν οι προπονήσεις.

Η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει για το ματς της Κυριακής τους Γιάννη Σταμίρη (υπέστη ρήξη χιαστού), Κώστα Αρκαδιανό (για επαγγελματικούς λόγους) και Κώστα Νικολόπουλο (υποτροπή σε πρόβλημα στους προσαγωγούς).

Το ευχάριστο για τον Αστέρα είναι η επιστροφή του Τσάνη που εξέτισε, αλλά και το γεγονός ότι όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Βυθούλκας θα εξασφαλίσει άδεια και θα είναι κανονικά παρών στο ματς.

Η διοίκηση του Αστέρα κάνει έκκληση στο φίλαθλο κόσμο του νησιού να βρεθεί κοντά στην ομάδα. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο ανακαινισμένο γήπεδο του Μαχαιράδου την ερχόμενη Κυριακή στις 3 μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου