Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Επεισοδιακό φινάλε,αλλα Νίκη... οξυγόνο του Αστέρα Μαχαιράδου

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο Αστέρας Μαχαιράδου  επί του Πάμισου Μεσσήνης με 
2-1. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με δύναμη και πάθος σε ένα παιχνίδι που ήθελαν μόνο τους βαθμούς της νίκης για να ελπίζουν σε παραμονή στην κατηγορία. Ο Πάμισος στάθηκε αρκετά καλά, διαβασμένος, με αντεπιθέσεις, δυσκολεύοντας αφάνταστα τους γηπεδούχους.

Μετά τη λήξη του αγώνα υπήρξε ένταση μεταξύ παικτών και έπεσαν... κάποιες ψιλές. Ευτυχώς με τη βοήθεια των ψυχραιμότερων η ένταση σταμάτησε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
 ΤΟ "ΦΙΛΜ" ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ



 2΄:       Καλό σουτ του Ματαράγκα απέκρουσε ο Καλλιντέρης

17΄:      Ο Αρκαδιανός έκανε καλό σουτ λίγο έξω απ' την περιοχή, η μπάλα αποκρούστηκε απο τον Καλλιντέρη 

28΄:      ΓΚΟΛ... Ο Μπεγέτης με δυνατό σουτ από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή σημειώνει το 0-1

33΄:      Δυνατή σέντρα - σουτ του Κακολύρη, αιφνιδιάζει τον Καλλιντέρη, που όμως καταφέρνει με υπερένταση και προ του Πάστρα που περίμενε τη μπάλα, να διώξει σε κόρνερ

34΄:      ΓΚΟΛ... Ο Ματαράγκας εκτελεί κόρνερ, ο Βάλβης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφαρίζει σε 1-1

45΄+3΄:   Ο Ματαράγκας βγήκε τετ α τετ με τον Καλλιντέρη, τον πλάσαρε όμως ο τερματοφύλακας του Πάμισου απέκρουσε σώζοντας την εστία του

47΄:      Δυνατό σουτ του Μπεγέτη, η μπάλα λίγο έξω  

50΄:      ΔΟΚΑΡΙ... Ο Νικολόπουλος λίγο μέσα απ' την περιοχή σουτάρει δυνατά, στέλοντας τη μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Καλλιντέρη και να απομακρυνθεί  

53΄:      Καλό σουτ Νικολόπουλοου στην κίνηση, η μπάλα λίγο άουτ. Καλή φάση για τον Αστέρα 

66΄:      Σέντρα του Αντωνίου, καλό σουτ στην κίνηση από τον Ηλιόπουλο, η μπάλα μόλις άουτ  

88΄:      ΓΚΟΛ... Ο Ματαράγκας σουτάρει και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 2-1 για τους γηπεδούχους  


ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ: Ρίκος, Μεμάι (83΄ Πήλικας), Βάλβης, Προκόπης (90΄+4΄ Χριστοδουλόπουλος), Αρκαδιανός, Γούλιαρης, Μπάστας, Νικολόπουλος, Πάστρας (90΄+1΄Σέλληνας), Ματαράγκας, Κακολύρης


ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Καλλιντέρης, Καπακλής (79' Πολυμενέας), Κωτσάκης, Κουρεντζής, Κυριακόπουλος, Μωράκης, Πατσιώτης (59' Γεωργιόπουλος), Ζάκκας (74' Πετσόπουλος), Μπεγέτης, Ηλιόπουλος, Αντωνίου.

Διαιτήτευσε ο Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία, που κιτρίνισε τους Πατσιώτη, Κωτσάκη, Μωράκη από τον Πάμισο και Κακολύρη, Προκόπη, Νικολόπουλο και Γούλιαρη από τον Αστέρα. 


*** Περίπου 300 φίλοι του Αστέρα βρέθηκαν στο γήπεδο του Μαχαιράδου όπου  πανηγύρισαν έξαλα τη νίκη της ομάδας τους που τη φέρνει, έστω και προσωρινά, πάνω απ' τη γραμμή της ζώνης του υποβιβασμού.

*** Μετά τη λήξη του αγώνα οπαδοί των γηπεδούχων συγκεντρώθηκαν στα κάγκελα που οδηγούν στα αποδυτήρια και αποδοκίμασαν έντονα τους φιλοξενούμενους, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από την πλειοψηφία των φιλάθλων του Μαχαιράδου.

*** Στα χέρια ήρθαν κάποιοι από τους παίκτες μετά τη λήξη του αγώνα. Ευτυχώς δεν υπήρξε συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου