Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Η επομενη μερα μετα το 6-2 και η κατασταση στο Κυανοκιτρινο στρατοπαιδο.


   

Το επιθετικό... κρεσέντο με τον Αχιλλέα(6-2 υπερ του Αστερα), η τρίτη συνεχόμενη νίκη, η καλή απόδοση και το γεγονός ότι η ομάδα "σκαρφάλωσε" πάνω από τη γραμμή της ζώνης του υποβιβασμού, έχουν δημιουργήσει στο "στρατόπεδο" του Αστέρα έναν ελεγχόμενο... ενθουσιασμό και μια αισιοδοξία για το μέλλον.

 
 
Φυσικά άμεσα το τεχνικό δίδυμο των Καλαμαρά - Γούλιαρη φρόντισε να ρίξει τους τόνους και να δώσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας να αντιληφθούν πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και τίποτα δεν έχει τελειώσει.
 
 
Εξάλλου, το πρόγραμμα του Αστέρα Μαχαιράδου είναι τέτοιο, που δεν αποκλείει στα επόμενα δύο εκτός έδρας παιχνίδια να μην πάρει βαθμό. Για να εξηγούμαστε, την Κυριακή παίζει στην Αμαλιάδα με τον Αστέρα, ακολουθεί το ρεπό του και μετά πάει στην Καλαμάτα να παίξει με την "πρωταθλήτρια". Μπορεί δηλαδή στις επόμενες τρεις αγωνιστικές να έχει μηδενική συγκομιδή.  
 
 
 
 
Ανεβάζει... ρυθμούς ο Τσάνης 

Πλησιάζει η μέρα της επιστροφής του Λέανδρου Τσάνη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Μαχαιράδου. Ο 23χρονος μέσος έχει μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Θα χρειαστεί ακόμα μια εβδομάδα, ώστε να επανέλθει στο στάδιο που επιθυμεί. Ενδεχόμενη συμμετοχή του στον αγώνα με την Αμαλιάδα ίσως περιλαμβάνει μεγάλο ρίσκο. Στο ρεπό του ο Αστέρας θα έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές, για αυτό ο Τσάνης θα είναι προτιμότερο να μείνει εκτός αποστολής και στο παιχνίδι με τους “βυσσινί”.

Για το ματς με τον Αστέρα δεν υπολογίζεται ο Σταμίρης, ο οποίος χειρουργείτα σήμερα στα Ιωάννινα από τον κ. Γεωργούλη, στο γόνατο, σε επέμβαση αποκατάστασης ρήξης χιαστού, όπως και ο Νικολόπουλος ο οποίος επίσης σύντομα θα περάσει.. την πόρτα του χειρουργείου κι αυτός για χιαστό.
 
Τέλος, επιστρέφει ο Αρκαδιανός που αποθεραπεύτηκε, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βυθούλκα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου