Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Το ονειρο για παραμονη εσβησε για τον Αστερα οχι ομως και το Αστρο της ομαδας για νεες επιτυχιες..


Η διοίκηση του Αστέρα Μαχαιράδου εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι συντέλεσαν το ταξίδι... αυτό στη Δ΄ εθνική να πραγματοποιηθεί με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια.


Να θυμίσουμε πως η ζακυνθινή ομάδα έχασε την παραμονή στην κατηγορία την τελευταία αγωνιστική, όταν ηττήθηκε από το Διαγόρα Βραχνεΐκων. Σε μια κατηγορία όπου φέτος υποβιβάζονταν 8 ομάδες και στηριζόμενη σε ντόπια παιδιά.
 
 
Η πορεία του Αστέρα προκάλεσε θετικότατα σχόλια από όλους όσοι ασχολήθηκαν με τον 6ο όμιλο της Δ΄ εθνικής και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
 
 
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
 
 
 
“Το ταξίδι στη Δ' Εθνική για εμάς τελείωσε και όταν χάνεις την παραμονή στην κατηγορία την τελευταία αγωνιστική για έναν βαθμό, παρότι η ομάδα συγκέντρωσε 49 βαθμούς τα συναισθήματα δε μπορεί να είναι άλλα από την απογοήτευση, την πίκρα και τη στενοχώρια.
 
 
Όλα αυτά τα συναισθήματα δε μπορούν όμως να μηδενίσουν μια προσπάθεια περίπου (10) μηνών από (2) παρέες ανθρώπων που η μία αποτέλεσε το δ.σ. του Αστέρα και η άλλη το προπονητικό team και τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και τίμησαν τη φανέλα του Αστέρα και θα θέλαμε μέσα από αυτή την ανακοίνωση να τους συγχαρούμε και να τους ευχαριστήσουμε, για αυτό το ταξίδι που ζήσαμε.
 
 
Θέλουμε να νιώθετε περήφανοι και όχι απογοητευμένοι γιατί έλειψε ένας βαθμός επειδή δεν είχαμε υπουργούς και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στο χώρο του ποδοσφαίρου να ενδιαφερθούν για εμάς στο τελευταίο καθοριστικό παιχνίδι. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε:
 

α) την κοινοπραξία Ζακύνθου για τις δωρεάν μετακινήσεις των ποδοσφαιριστών μας.
 

β) το δήμο Ζακυνθίων για την παραχώρηση του λεωφορείου για τις μετακινήσεις μας.
 

γ) τον πρώην δήμαρχο Αρτεμισίων Αντώνη Αντίοχο Μπαλιακρά και όλο το Δημ. Συμβούλιο για την ανακατασκευή του γηπέδου του Μαχαιράδου.
 

δ) την ΕΠΣ Ζακύνθου για τη στήριξη και τη συνεργασία που είχαμε.
 

ε) τα ΜΜΕ για την προβολή και τη στήριξη που είχε η ομάδα μας όλη την ποδοσφαιρική χρονιά.
 

στ) τον άνθρωπο με κεφαλαία ορθοπεδικό γιατρό ΜΑΛΙΟΥΦΑ ΛΕΩΝΙΔΑ για τις υπηρεσίες που παρείχε όλη τη χρονιά στους ποδοσφαιριστές μας και τέλος όλους τους Ζακυνθινούς και χωριανούς, φιλάθλους, φίλους, επιχειρηματίες που στήριξαν ηθικά και υλικά την προσπάθεια μας.
 

Κλείνοντας θα θέλαμε να πούμε στους ανθρώπους του Διαγόρα που μερικοί από αυτούς αυτοαποκαλούνται και φιλοζακυνθινοί και ξημερώθηκαν την επόμενη ημέρα να μιλούν για κώδικες ηθικής τιμιότητας και εκτέλεση καθήκοντος ότι η φιλοξενία, ο σεβασμός και η αναγνώριση δεν είναι αδυναμία και ότι στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή υπάρχουν άγραφοι νόμοι που τους γνωρίζετε καλύτερα από εμάς γιατί στο πέρασμά σας τους έχετε τηρήσει.
 
Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως σας βόλεψε το... τερπνόν μετά του ωφελίμου... αυτό που την επόμενη μέρα βαφτίσατε ηθική τιμιότητα, αξιοπρέπεια, καθήκον.


Ευχαριστούμε


Το δ.σ. του Αστέρα  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου