Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Με καλή ψυχολογία στη Μεσσήνη ο Αστέρας την Τετάρτη για να παρει μια ακομα Νικη !!!!!!!!

Την ερχόμενη Τετάρτη ο Αστέρας Μαχαιράδου θα ταξιδέψει για Μεσσήνη, όπου στις 3 μμ θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Πάμισο. 
Η ζακυνθινή ομάδα έχει πολλή καλή ψυχολογία μετά και την εκτός έδρας νίκη στην Πάτρα επί του Τριταιϊκού και αναμένεται να αποτελέσει δύσκολο αντίπαλο για τους γηπεδούχους. 

Το τεχνικό δίδιυμο των Καλαμαρά - Γούλιαρη πραγματοποίησε σήμερα μια χαλαρή προπόνηση (περισσότερο αποθεραπείας) με όλους τους παίκτες παρόντες. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νικολόπουλος, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Αν και νιώθει καλύτερα ο έμπειρος μέσος, εντούτοις η τεχνική ηγεσία δε θα διακινδυνεύσει τη συμμετοχή του στο ματς της Τετάρτης, ώστε να τον έχει ετοιμοπόλεμο για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής, εντός έδρας, κόντρα στον Ατρόμητο Λάππα.

Για το παιχνίδι της Τετάρτης αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Βυθούλκα. Ο έμπειρος αμυντικός δύσκολα θα εξασφαλίσει άδεια από την εργασία του, χωρίς ωστόσο αυτό να αποκλείεται. Η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει κυριολεκτικά το πρωινό της Τετάρτης.

Μιλώντας στο ioniansports.gr ο εκ των προπονητών, Χρήστος Καλαμαράς, τόνισε μεταξύ άλλων:

"Το παιχνίδι στον Τριταιϊκό μας έδωσε τρεις βαθμούς. Όσο δίνει κάθε νίκη. Κρατάμε αυτούς τους βαθμούς και συνεχίζουμε. Ήταν μια νίκη που θα μας βοηθήσει στην ψυχολογία. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Δεν πετάμε στα σύννεφα, ούτε γίναμε ομαδάρα μετά από μία νίκη. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και οι ομάδες κρίνονται και διακρίνονται από τη σταθερότητά τους. Συνεχίζουμε".

*** Το παιχνίδι θα διαιτητεύσουν οι  Καλογεράκος, Γούργουρας και Δρακόπουλος από την Ηλεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου