Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Αναβλήθηκαν όλα τα παιχνίδια Α και Β τοπικού....

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητών Ζακύνθου στην οποία πάρθηκε ομόφωνα η απόφαση να μην συμμετείχουν οι διαιτητές  στους αγώνες αυτού του Σαββατοκύριακου.



Το χρονικό της απόφασης
Μετά τη παρουσία του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ζακύνθου στο συμβούλιο της ΕΠΣ Ζακύνθου και το φραστικό επεισόδιο του μέλους της ΕΠΣ, Ντίνου Σεμιτέκολου με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Βασίλη Στεριώτη, το Δ.Σ. του Συνδέσμου προχώρησε χθες το βράδυ σε έκτακτο Δ.Σ. όπου αποφάσισε την αποχή από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου έως ότου βρεθεί λύση στα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση Συνδέσμου με την ΕΠΣΖ.
Την απόφαση αυτή έφερε σήμερα το απόγευμα σε έκτακτη γενική συνέλευση, όπου ο Πρόεδρος Βασίλης Στεριώτης  αφού ενημέρωσε τα μέλη για την απόφαση που πάρθηκε στο Δ.Σ. αλλά και το ατυχές περιστατικό μεταξύ αυτού και του Ντίνου Σεμιτέκολου,  αμέσως μετά προχώρησαν σε ψηφοφορία.
Το αποτέλεσμα ήταν ομόφωνο και οι διαιτητές δεν θα φορέσουν τη στολή τους το Σαββατοκύριακο.
Όπως έκανε γνωστό ο Πρόεδρος κ. Στεριώτης τη Δευτέρα θα υπάρξει συνάωτηση στα γραφεία του Συνδέσμου τριμελής επιτροπής της ΕΠΣ που θα απαρτίζεται από τον Πρόεδρο Κώστα μαρίνο Ξανθό, τον Γραμματέα Μπάμπα Κλαυδιανό και τον Αντιπρόεδρο Διονύσιο Κλάδη με όλους τους διαιτητές για να συζητήσουν τα προβλήματα.
Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ενημέρωσε, τηλεφωνικά, με τον υπάλληλο της ΕΠΣΖ, Διονύση Κλάδη για να του ανακοινώσει την απόφαση και αυτός με τη σειρά του να ενημερώσει τα σωματεία.
Η ανακοίνωση που εστάλη στην ΕΠΣ Ζακύνθου, με κοινοποίηση στα ΜΜΕ, λέει τα εξής:
«Κύριε Πρόεδρε,
Η Γενική συνέλευση που συνήλθε σήμερα Παρασκευή 15-10-2010 και ώρα 18:00 καταδικάζει την απροκάλυπτη συμπεριφορά  του μέλους σας Σεμιτέκολου Κων/νου προς τη Διοίκηση του Συνδέσμου μας που βρέθηκε στα γραφεία σας για να συζητήσετε τα προβλήματα της Διαιτησίας και του ποδοσφαίρου, γενικότερα. Απειλές, ύβρεις, τραμπουκισμοί, απαξίωση του Δ.Σ. παραπέμπουν σε άλλες εποχές που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν προβλήματα στις μεταξύ μας σχέσεις.
Επίσης, καταδικάζει την απρεπή συμπεριφορά του Αρχιδιαιτητή Διονύση Βοζαΐτη ο οποίος αρνείται να συνεργαστεί με τον Σύνδεσμό του για το καλό του ποδοσφαίρου και συμπεριφέρεται αλαζονικά και ενίοτε απαξιωτικά προς τα μέλη και τη Διοίκηση του Συνδέσμου.
Επίσης, πρέπει να εξάρουμε τη συμπεριφορά των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου και ιδιαίτερα του Προέδρου Μαρίνου Κων/νου Ξανθού οι οποίοι προσπάθησαν να μας προστατέψουν από το μένος του συμβούλου Κων/νου Σεμιτέκολου.
Για τούτο και μέχρι εξεύρεσης λύσης των προβλημάτων τα οποία χρονίζουν και  για τα οποία πιστεύουμε ότι δεν σας έχει ενημερώσει ποτέ ο Αρχιδιαιτητής, όπως ποτέ δεν μας έχει ενημερώσει γι αυτά που θέλετε εσείς, απέχουμε από τα καθήκοντά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου