Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Η Νικη αποτελει μονοδρομο για τον Αστερα αν και θα υπαρχουν σοβαρες απουσιες!!!

Στη Μεσσήνη ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Δ΄ εθνικής κατηγορίας μεταξύ του Πάμισου και του Αστέρα Μαχαιράδου εληξε  1-0 υπερ  του  Παμισου..!!!!Τωρα  ο Αστερας  καλειται  να  ανασυνταχτει και  να  ειναι  ετοιμος  για  επομενο  εντος  εδρας αγωνα  στο δημοτικο σταδιο Γαϊτανιου
 με αντιπαλο  αυτη  τη  φορα  τον  Ατρομητο  !!!Τα δύσκολα ομως  συνεχίζονται για τον Αστέρα Μαχαιράδου, σε ότι έχει σχέση με τις απουσίες.

 


 Συγκεκριμένα ο Χρήστος Καλαμαράς συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής.


Ο παίκτης (και εκ των προπονητών) του Αστέρα αποτελεί ένα πραγματικό "εργαλείο" στο χώρο του κέντρου και σίγουρα θα "λείψει" η ποιότητά του και οι κούρσες του από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Βέβαια, όπως υποστηρίζει ο ίδιος με δηλώσεις του στο www.ioniansports.gr: "Όλα τα παιδιά που έχουμε στην ομάδα μπορούν να μπουν και να βοηθήσουν εξίσου. Διαθέτουμε παίκτες με ποιότητα, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν και εμπειρία. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για μια απουσία".

Η απουσία του Καλαμαρά, πιθανότατα θα επαναφέρει στην εντεκάδα τον έτερο προπονητή, Νίκο Γούλιαρη, ο οποίος ίσως πάρει θέση στην άμυνα του Αστέρα και προωθηθεί ο έμπειρος Βυθούλκας στα χαφ.

Από εκεί και πέρα, ο Νικολόπουλος που έχει απουσιάσει στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ακόμη δεν είναι εκατό τοις εκατό έτοιμος και πιθανόν να μη ρισκάρει το τεχνικό δίδυμο συμμετοχή του. Το πιθανότερο είναι να μπει στην αποστολή και αν χρειαστεί στη διάρκεια του παιχνιδιού να χρησιμοποιηθεί.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για τη ζακυνθινή ομάδα, η οποία επιθυμεί να εκμεταλλευτεί όσο γίνεται περισσότερο την έδρα της. Βέβαια οι δυσκολίες είναι πολλές, αφού η ομάδα του Ατρόμητου Λάππα είναι σε πολλή καλή κατάσταση και αποτελεί ένα καλοδουλεμένο σύνολο.

Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα και διαιτητής θα είναι ο Κούλης, με βοηθούς τους Πίττα και Βουρλιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου