Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Εντονος αγωνιστικος Γολγοθας για τον ΑΣΤΕΡΑ της καρδιας μας

Ο Γολγοθάς... που περιμένει τις ομάδες του 6ου Ομίλου είναι λίγες... μοίρες πιο ανηφορικός για τη νεοφώτιστη ομάδα του Αστέρα Μαχαιράδου. Θα σας εξηγήσουμε αμέσως το γιατί.

Την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η 4η αγωνιστική στον 6ο όμιλο της Δ΄ εθνικής όπου το ζακυνθινό σωματείο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Τριταϊκό. Στη συνέχεια το βράδυ της Κυριακής επιστρέφει στη Ζάκυνθο και το πρωί της  Τετάρτης αναχωρεί εκ νέου για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πάμισο στη Μεσσήνη.

Και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται για τη συγκεκριμένη εβδομάδα με τον αγώνα της Κυριακής 17 Οκτωβρίου εντός έδρας κόντρα στον δυνατό Ατρόμητο Λάππα.
Για ένα σωματείο όπως ο Αστέρας οι περισσότεροι παίκτες του οποίου εργάζονται καθημερινά, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο και ειδικά στον αγώνα της Τετάρτης δύσκολα θα βγει η αποστολή.

Στον Αστέρα δε μπορούν  να κάνουν διαφορετικά και το μόνο που ζήτησαν από την ΕΠΟ είναι η αλλαγή ώρας του αγώνα της Τετάρτης στη Μεσσήνη και συγκεκριμένα αντί 4 μμ που αρχίζουν όλα τα ματς, το συγκεκριμένο να αρχίσει στις 3 μμ ώστε να προλάβει η ομάδα το τελευταίο πλοίο από Κυλλήνη. Το αίτημα έγινε γνωστό όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Ομοσπονδία.
Στον αγωνιστικό τομέα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιάννη Πάστρα για το ματς με τον Τριταϊκό την Κυριακή, αφού έχει υποστεί διάστρεμμα. Στην αποστολή κανονικά θα συμπεριληφθεί ο έμπειρος γκολκίπερ Σπύρος Ρίκος που εξέτισε την ποινή του. 

*** Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ΄ εθνικής της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Τετάρτη ο αγώνας Εράνη Φιλιατρών - Ολυμπιακός Κεφαλονιάς θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό στάδιο των Φιλιατρών στις 11 το πρωί. Επίσης ο αγώνες Κροκεές - Καλαμάτα θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό γήπεδο Σκάλας (ώρα 4 μμ κανονικά) και τέλος ο αγώνας Πάμισος Μεσσήνης - Αστέρας Μαχαιράδου θα πραγματοποιηθεί στις 3 μμ στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου