Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Από τη Ζάκυνθο στο MLS!






Το δικό του "american dream" θα ζήσει ο Έλληνας Παρασκευάς Πανταζόπουλος, ο οποίος εξασφάλισε επαγγελματικός συμβόλαιο με την Σικάγο Φάιαρ κερδίζοντας σε δοκιμαστικά ανάμεσα σε 210 ποδοσφαιριστές από 19 χώρες!

                                  







Η πρώην πλέον ομάδα του Νέρι Καστίγιο υπέβαλε σε αλλεπάλληλα τεστ τους συμμετέχοντες σε έναν διαγωνισμό όπου σκοπός ήταν να αναδειχθεί ένα νέο μεγάλο ταλέντο. "Παίζω επαγγελματικό ποδόσφαιρο και πάντα αποτελούσε ένα μεγάλο όνομα για μένα. Είμαι οπαδός του Σικάγο από τότε που μετακόμισα στις ΗΠΑ το 1998. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνει ο σύλλογος" τόνισε ο Πανταζόπουλος για να συμπληρώσει:


κέφτηκα, Θεέ μου είναι απίστευτο. Δεν ήξερα πως μίας μέρα θα είχα την ευκαιρία να παίξω για την Φάιαρ. Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα".

Ο 22χρονος  μέσος γεννήθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 8 ετών στα Βριλήσισα. Από το 2002 μέχρι το 2007 αποτελούσε στέλεχος του Ιλινόι.

Πριν από τρία χρόνια μεταπήδησε στην Κύπρο για λογαριασμό της κυπριακής Ασίλ Λύσης, ενώ την τελευταία διετία ανήκε στο έμψυχο δυναμικό της Ζακύνθου!

 

"Το τμήμα υποδομών της ομάδας δοκίμασε πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Ο 'Πάρι" ξεχώρισε από το πλήθος. Το συγκεκριμένο try-out δίνει τη δυνατότητα σε ποδοσφαιριστές όπως ο Πάρι να εκπληρώσουν το όνειρο τους και να παίξουν ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Πάρι για να προπονείται με την πρώτη ομάδα" σχολίασε ο τεχνικός διευθυντής της Σικάγο Φάιαρ και πρώην άσος της ΑΕΚ, Φρανκ Κλόπας.

Σημειώνεται πως από τους 210 υποψήφιους, οι 35 συνέχισαν στον επόμενο γύρο για να καταλήξουν τελικώς οι Αμερικανοί στον εκλεκτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου