Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Παίρνει Άγγελο Μπάστα και Σωκράτη Βαλβη ο Αστέρας Μαχαιράδου



Δευτέρα, 31 Ιανουάριος 2011 18:51
Ο Αγγελος Μπάστας










Στην απόκτηση του Άγγελου Μπάστα από τον Αγ. Λέοντα και του Σωκράτη Βάλβη από το Καταστάρι, θα προχωρήσει  ο Αστέρας Μαχαιράδου, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "ΗΜΕΡΑ ΤΣΗ ΖΑΚΥΘΟΣ".
Ο συνάδελφος Κώστας Μάργαρης αναφέρει αναλυτικά στο ρεπορτάζ:
Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρία από Δ' Εθνική ενδιαφέρουν τον Αστέρα Μαχαιράδου. Ο λόγος για τους Σωκράτη Βάλβη και Άγγελο Μπάστα. Ο 29χρονος Βάλβης αγωνίζεται στον ΑΟ Κατασταρίου εδώ και 3 χρόνια, και αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς αμυντικούς του τοπικού Πρωταθλήματος, ενώ μην ξεχνάμε ότι έπαιξε και στην καλή ομάδα του Πειρατή η οποία συμμετείχε στη Δ' Εθνική.
Μάλιστα θεωρείται ποδοσφαιριστής ειδικών αποστολών, αφού μπορεί να εξουδετερώσει πολλούς δυναμικούς επιθετικούς με το ασφυκτικό “man to man” για το οποίο διακρίνεται.
Ο 33χρονος Άγγελος Μπάστας έπαιξε για πολλά χρόνια στον ΑΠΣ Ζάκυνθος, ενώ είχε και ένα πέρασμα από τον Αστέρα παλαιότερα. Από το 2007 επέστρεψε στην ομάδα του χωριού του, τον Άγιο Λέοντα, όμως φέτος απέχει από για αδιευκρίνιστους λόγους, από τις προπονήσεις των “λιονταριών”.

Φυσικά τον πρώτο... λόγο, ώστε να μετακινηθούν στον Αστέρα οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές έχουν οι ομάδες τους, δηλαδή ο ΑΟ Κατασταρίου και ο Άγιος Λέων. Ο Αστέρας ξέμεινε από παίκτες και χρειάζεται άμεσα ενίσχυση, ώστε να βγάλει το ψυχοφθόρο Πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου