Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Οχι και τοσο καλα τα πραγματα για τις ομαδες του νησιου μας ,αφου ηττηθηκαν και δυο.


ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Μεγάλη νίκη πήρε στη δύσκολη έδρα της Ζακύνθου η Αναγέννηση Γιαννιτσών, επικρατώντας 1-0 της γηπεδούχου ομάδας. 

 Ο σκόρερ Παναγιωτόπουλος πανηγυρίζει το 0-1
Οι νικητές ήταν ανώτεροι μέχρι το 70΄, ενώ οι γηπεδούχοι πίεσαν από εκεί και μετά έχοντας δύο δοκάρια, χωρίς να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Παναγιωτόπουλος στο 49΄ με ωραίο πλασέ.


MΑΧΑΙΡΑΔΟ

Πραγματοποιώντας πολλή κακή εμφάνιση ο Αστέρας Μαχαιράδου ηττήθηκε 4-0 από τον Εθνικό στα Σαγέικα, ενώ τελείωσε με εννέα παίκτες το παιχνίδι.








Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν αγνώριστοι σε σχέση με τις δυνατότητές τους και γνώρισαν βαριά.. ήττα, την οποία θα πρέπει να ξεχάσουν γρήγορα (4-0). Αξίζει να σημειωθεί πως η αποστολή της ζακυνθινής ομάδας περιελάμβανε μόλις 16 παίκτες, ενδεικτικό των προβλημάτων που αντιμετώπισε ο Αστέρας με τους τραυματισμούς. 
Κορυφαίος της συνάντησης και σκόρερ ο Αποσκτίτης, ο οποίος σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του. Στο 29΄ με πλασέ, στο 41΄ με σουτ  και στο 79΄ με παρόμοιο τρόπο. ΟΦίλιππας ήταν ο σκόρερ του 3-0 στο 70΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Ρίκος).

Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή φάση με τον Πάστρα στο 48΄ που σούταρε άουτ από καλή θέση, αλλά και στο 53΄ όταν μπερδεύτηκαν Πάστρας και Κακολύρης κι έφυγε ανεκμετάλλευτη ευκαιρία.
Στο 18΄  καλή κεφαλιά του Κολλιόπουλου έφυγε λίγο άουτ. Στο 65΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Πήλικας. Στη θέση του Τσάνη πέρασε ο Αντίοχος Μ., ο νεαρός τερματοφύλακας μετά την αποβολή του Ρίκου. 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ: Σταθόπουλος, Γερασιμόπουλος, Κολλιόπουλος, Πιρής, Σπυρόπουλος, Μπατέλος (76΄ Γκοτσούλιας), Ασλανίδης, Φίλιππας, Αποσκίτης, Μπαλαλάς (68΄ Μπράτης), Μαγκαφάς (76΄ Λαφίρης). 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ: Ρίκος, Προκόπης (46΄Χριστοδουλόπουλος), Πήλικας, Τσάνης (70΄ Αντίοχος), Αρκαδιανός, Καλαμαράς, Παπαδάτος Ανδρ., Κακολύρης, Ματαράγκας, Τσιλίκης Επ. (46΄ Βάλβης), Πάστρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου