Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ο Αστέρας ηττήθηκε στο Λάππα - Αναβολή του αγώνα με Αχαϊκή ζήτησε ο Αστέρας Μαχαιράδου -




Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι σημείωσαν τέσσερα γκολ και στο δεύτερο έριξαν... τους ρυθμούς τους. Ο Ατρόμητος ήταν σαφώς ανώτερος από τον Αστέρα που αγωνιζόταν με πολλές ελλείψεις, έχοντας στον πάγκο μόλις 4 ποδοσφαιριστές διαθέσιμους. 
Τα πάντα κρίθηκαν στα γρήγορα γκολ και στον αιφνιδιασμό που πέτυχαν οι παίκτες του Ατρόμητου, οι οποίοι δεν έδωσαν δικαιώματα στον αντίπαλο να διεκδικήσει κάτι καλό.Την αναβολή του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου 5 Μαρτίου, κόντρα στην Αχαϊκή, που είναι προγραμματισμένος στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής, ζήτησε με έγγραφο που κατέθεσε σήμερα στην Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ, η διοίκηση του Αστέρα Μαχαιράδου.
Κι αυτό γιατί το ερχόμενο Σάββατο 5 του μήνα, θα διεξαχθεί στη Ζάκυνθο ο αγώνας του ΑΠΣ με το Μακεδονικό για το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής.
Η αστυνομική δύναμη δεν επαρκεί για να καλύψει και τα δύο παιχνίδια κι έτσι  ο Αστέρας ζήτησε την αναβολή του παιχνιδιού.
Η αρμόδια επιτροπή θα εξετάσει το αίτημα της ζακυνθινής ομάδας και θεωρείται σίγουρο ότι θα αναβάλλει το παιχνίδι.
Πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα είναι η Τετάρτη 9 Μαρτίου, χωρίς αυτό να θεωρείται δεδομένο.
Στον αγωνιστικό τομέα ο Αστέρας θα υποδεχθεί την Αχαϊκή χωρίς τους τραυματίες Σταμίρη, Αντίοχο Μ., Αντίοχο Χ. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τσάνη, ο οποίος αντιμετωπίζει θλάση στο δικέφαλο και πιθανόν να είναι στην αποστολή.
Επιστρέφουν οι Καλαμαράς, Προκόπης, Γούλιαρης που εξέτισαν, ενώ συμμετοχή θα έχει και ο Βυθούλκας (αν εξασφαλίσει άδεια από τη δουλειά του).
*** Αύριο συζητείται στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση που κατέθεσε η Θύελλα Αμπελοκήπων κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ζακύνθου. Βάσει αυτής της απόφασης απορρίπτονταν η ένσταση της Θύελλας κατά του κύρους του αγώνα του κυπέλλου ΕΠΣ Ζακύνθου με τον Αστέρα, για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου