Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ολες οι εξελιξεις σχετικα με τον Αστερα Μαχαιραδου ενω ανησυχιες επικρατουν για τον τραυματισμο του Νικολοπουλου.




Μία ακόμη εντός έδρας επιτυχία σημείωσε ο Αστέρας Μαχαιράδου, μένοντας ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ποιοτικά δεν ήταν καλό, με το άγχος να κυριεύει τους γηπεδούχους που ήθελαν πάση θυσία τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (47΄) με κοντινό σουτ του Πάστρα, ύστερα από σέντρα του Νικολόπουλου (1-0). Στο 65΄ μετά από όμορφη ενέργεια του Ματαράγκα και διαγώνιο σουτ ο Αστέρας διπλασίασε τα τέρματά του και έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση της νίκης (2-0). 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν... ξανά στο ματς με σου του Νάτση στο 80΄ (2-1), όμως οι γηπεδούχοι διατήρησαν το υπέρ του σκορ και στο τέλος πανηγύρισαν έξαλλα τη σπουδαία νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 80΄ πριν σκοράρει ο Νάτσης, σουτ του Δαμίγου τράνταξε το δοκάρι του Ρίκου και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στο σκόρερ.  

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ: Ρίκος, Μεμάι, Προκόπης, Καλαμαράς, Βυθούλκας, Αρκαδιανός, Μπάστας (75΄ Βάλβης), Νικολόπουλος (50' Παπαδάτος), Πάστρας, Ματαράγκας (90΄ Χριστοδουλόπουλος), Κακολύρης

ΑΧΑΪΚΗ: Σπαθής (24' λ.τρ. Κουτρουμπής), Μπεκίρης, Ραμαντάνης (83΄ Νιφόρας Δ. Π.), Αργυρόπουλος, Τσολόπουλος, Κοτσόκολος, Σπηλιόπουλος (62΄ Ιωάννου Κ.), Χρυσανθόπουλος, Δαμίγος, Νάτσης, Σπυρόπουλος 



Tωρα οσο αφορα το επομενο παιχνιδι



Κανένα απολύτως αγωνιστικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός Κεφαλονιάς για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Μαχαιράδου.


Ο τεχνικός της κεφαλλονίτικης ομάδας, Νίκος Μυρτσέκης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του, συμπεριλαμβανομένων και των Τζωρτζάτου, Φατιόν, οι οποίοι εξέτισαν τη μία αγωνιστική ποινής στην προηγούμενη αγωνιστική (ο πρώτος από κόκκινη και ο δεύτερος από 4 κίτρινες).


Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό στάδιο Αργοστολίου το οποίο διαθέτει πλαστικό τάπητα και θα ξεκινήσει στις 2.30 μμ ώστε να διευκολυνθεί η φιλοξενούμενη ομάδα κατά την επιστροφή της (στις 6.15 μμ από Πόρο για Κυλλήνη).


Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην έχουν και πολλές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία, αφού βρίσκονται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα με 20 πόντους και τη γραμμή υποβιβασμού στους 32, όμως όσο διατηρούν τουλάχιστον μαθηματικά ελπίδες, βλέπουν όλα τα παιχνίδια με το ίδιο μάτι.


Εντός έδρας άλλωστε μην ξεχνάμε πως έχουν κερδίσει Τριταιικό, Αχιλλέα Καμαρών, Ζαβλάνι, Εράνη Φιλιατρών και Εθνικό Σαγεΐκων.

Τραυματιας ο Νικολοπουλος

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στο "στρατόπεδο" του Αστέρα Μαχαιράδου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον τραυματισμό του Νικολόπουλου. 


Ο άτυχος επιθετικός μέσος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Αχαϊκή και εξακολουθούσε τις επόμενες ημέρες να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.


Επισκέφθηκε γιατρό που του συνέστησε να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, φοβούμενος πρόβλημα στον πρόσθιο χιαστό.


Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Όπως γίνεται αντιληπτό, αν δεν υπάρξει θεαματική βελτίωση στην κατάσταση του ποδιού του Νικολόπουλου, που να αποκλείει το πρόβλημα στο χιαστό, θα τεθεί νοκ άουτ για τον "τελικό" της Κεφαλονιάς.

Τα προβλήματα δε σταματούν όμως εδώ για το τεχνικό δίδυμο των Γούλιαρη - Καλαμαρά. Για ένα ακόμη παιχνίδι θα λείψουν οι Σταμίρης, Αντίχος Μ. και Τσάνης που είναι τραυματίες, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βυθούλκα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Εκτός αποστολής όμως αναμένεται να τεθεί λόγω δουλειάς και ο Άγγελος Μπάστας.

Η ομάδα του Μαχαιράδου θα ταξιδέψει το πρωί της Κυριακής για Κυλλήνη, από εκεί και πέρα θα πάρει άλλο πλοίο για να πάει στην Κεφαλονιά και η επιστροφή θα γίνει το βράδυ της ίδιας ημέρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου